Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI (u evrima)
SMEŠTAJ
USLUGA
TIP SOBE
TERMIN
30.12.2021.-
03.01.2022.
HOTEL 2*
2 noćenja sa
doručkom
1/389€
1/299€

NAPOMENE:
- Prevoz iz Novog Sada i Niša će biti organizovan u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji). Doplata za prevoz iz Novog Sada iznosi 10 EUR a iz Niša iznosi 6 EUR.

ARANŽMAN UKLJUČUJE:
- 2 noćenja sa doručkom u odabranom smeštaju u Budvi
- Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio oprema, A/C) na relacijama prema program
- Usluge pratioca/vodiča grupe tokom trajanja aranžmana
- Organizaciju putovanja u celini

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:
- Individualne troškove putnika
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje do osigurane sume 15.000 evra – 1,25 evro dnevno – plaćanje u agenciji
- Gradsku boravišnu taksu
- Fakultativne izlete
1. dan / BEOGRAD – Srbija – Crna Gora:
Sastanak grupe na dogovorenom mestu u kasnim večernjim časovima. Vožnja preko Srbije i Crne Gore uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti…

2. dan / Crna Gora – BUDVA:
Dolazak u Budvu u prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabrane vile i hotele. Šetnja starim gradom Budve u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima čeka nas mogućnost fakultativnog dočeka NOVE GODINE u nekom od najpopularnijih klubova u Budvi. Noćenje.

3. dan / Budva – MANASTIR OSTROG (fakultativno):
Doručak. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u manastir Ostrog. Razgledanje manastira u pratnji vodiča. Slobodno vreme za celivanje ikona i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak u Budvu. Fakultativno pripremanje za reprizu Nove godine u nekom od najpopularnijih klubova u Budvi. Noćenje.

4. dan / Budva – KOTOR (fakultativno) – Srbija:
Doručak. Napuštanje smeštaja i vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Kotora. Razgledanje starog grada u pratnji lokalnog vodiča: Gradski toranj, Katedrala Svetog Tripuna, Crkva Svetog Luke, Pomorski muzej, Crkva Svetog Nikole... Povratak za Budvu i polazak za Srbiju. Vožnja preko Srbije i Crne Gore uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti…

5. dan / Srbija –BEOGRAD:
Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima. KRAJ PROGRAMA.
- Gotovinsko plaćanje: 3.000,00 dinara prilikom rezervacije, narednih 4.000,00 dinara 10 dana od dana potpisivanja ugovora.
- Putnik ostatak duga plaća u celosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.

BF

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.