Hotel Plataria Seaside Resort

Plataria, Grčka

Opis destinacije

Platarija (Platarias), koji je pre projekta "Callikrate" bio deo Opštine Sivota, je primorsko selo od oko 1.000 stanovnika. Ime Platarija verovatno dolazi od velikog platana. Može se okarakterisati kao novoizgrađena, posebno slikovita, budući da su relativno nedavno stanovnici Platarije stvorili predivno selo u uvali koje u osnovi "obuhvata" Jonsko more. Posebna je po tome što ima marine koje dočekuju brodove, znamenitosti i slikovite plaže. Mesto Plataria, poznato je i po roštilju i ribljim tavernama, kao i sa svojom predivnom svežom ribom. Platarias je mirno mesto koje sadrži i hotele i kafiće-barove. Plataria je idealno mesto za one koji žele opuštajući odmor. Na kraju, ali ne i najmanje važno, nalazi se između Igoumenice i Sivote i nasuprot Krfa.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, udaljen 3 km od mesta Plataria .Od Sivote je  udaljen 12 km, a od  Parga 40 km. Luka Igoumenitsa je udaljena 8 km, a aerodrom Preveza 80 km.

Sadržaj hotela:
Recepcija, restoran, bar na plaži, igralište za decu, Wi-Fi internet u javnim prostorijama, prostorija za odlaganje prtljaga, privatni parking.

Smeštaj:
Hotel ima 22 sobe, raspoređene u 5 bungalova. Sve sobe i kupatila su renovirani za sezonu 2018, i poseduju SAT TV, klima uređaj, frižider, i balkon sa pogledom na more i vrt.

Standardna soba
Površine oko 18-20 m2, francuski ili dva standardna kreveta sa sofom, predviđeno za smeštaj 3 osobe.

Porodična soba sa krevetima na sprat
Površine oko 18-20 m2, francuski ili dva standardna kreveta sa sofom, predviđeno za smeštaj 3 osobe.

Usluga:
Polupansion (doručak švedski sto - samoposluživanje / večera je izbor tri glavna jela).

http://www.platariaresort.com 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.