Sevdah vikend

više destinacija, BiH

već od 59€

Opis destinacije

Trebinje se nalazi na samo 25 km od plavog Jadrana i za mnoge baš iz tog razloga predstvalja oazu mira i sunca a mnogi ga smatraju i najlepšim srpskim gradom. Za Trebinjce se kaže da su prvoklasni domaćini, ugostiće Vas vrhunskim vinima i raznim gastronomskim specijalitetima ukoliko posetite ovaj čaroban grad. Mostar, kulturno i turističko središte Hercegovine podignut je u dolini reke Neretve a posebno ga krasi Stari most koji je podignut davne 1566 godine. Uske ulice starog grada daju poseban šarm ovom kulturno istorijskom gradu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, grad kroz koji protiče reka Miljacka. Ovo je grad u kome ćete naučiti da malo zastanete,zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i čuvenim sarajevskim ćevapima...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
SEVDAH VIKEND

Užice – Trebinje – Mostar - Sarajevo – Užice 

30.10/31.10.2021.

CENA ARANŽMANA: 59 € po osobi
Plaćanje u 3 mesečne rate ( zaključno sa 31.12.2021)

Uplate u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate.

Aranžman obuhvata:
- prevoz autobusom turističke klase (CD,DVD,klima) na navedenoj releciji 
- Smeštaj u hotelu 3*** ili nekom sličnom u Trebinju ili okolini na bazi 1 noćenja sa doručkom u (1/2, 1/3 sobama) doručak- kontinentalno usluživanje; 
- Licencirani vodič 
- lokalni vodič Mostar 
- troškovi organizacije putovanja 

Aranžman ne obuhvata:
- međunarodno putno osiguranje
- individualne troškove

1. dan:   
subota 30.10.2021. godine
Polazak iz Arilja u 06h, iz Požege u 06h i 30min, iz Užica u 07h sa parkinga kod stadiona. Putovanje preko Mokre Gore, pored manastira Dobrun do Višegrada. U Višegradu je predviđen obilazak novoizgrađenog „Andrić grada“. Po obilasku ovog neobičnog mesta odlazimo do mosta na reci Drini ( "Na Drini ćuprija") gde će putnici čuti priču o gradu , mostu i drugim znamenitostima ove varošice. Putovanje preko Tjentišta i Čemernog do Trebinja. Obilazak manastira Tvrdoš iz XIII veka. Smeštaj grupe u hotel 3* u Trebinju. U dogovoreno vreme polazak u šetnju  centrom grada gde ćemo posetiti crkvu Svetog Preobraženja, Dučićev park i stari grad iz turskog perioda. Slobodno vreme za šetnju i uživanje u nekoj od mnogobrojnih prelepih  bašti. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan:  nedelja 31.10.2021.godine
Doručak. Posle doručka odjavljivanje iz hotela I polazak za Srbiju preko Mostara. Obilazak Mostara sa vodičem – Most, kula Kelebija, kula Herceguša, Sahat kula, Kriva Ćuprija – jedan od najstarijih očuvanih spomenika, Kujundžuk – stara mostarska čaršija.. Iz Mostara putovanje nastavljamo do Sarajeva. Dolazak u Sarajevo i razgledanje grada. Obilazimo Basčarsiju i uže gradsko jezgro. Slobodno vreme. Dolazak u Užice u kasnim večernjim satima uz usputna zadržavanja po potrebi.

- Plaćanje u 3 mesečne rate ( zaključno sa 31.12.2021)

AMG

Video

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.