google-site-verification=_CdTXpPS_IwkdiFFyD_uzf-CROiUiEU7qQ6ZvywXSxU
 • +381 (0)21 420 680
 • +381 (0)21 47 22 028 --
 • Srbija

  Srbija, turistički aranžmani i ponude, turističke destinacije, last minute, first minute, letovanje, zimovanje, banje, metropole, planine, ostrva, krstarenje, hoteli ...

  Smederevo - Viminacijum - Srebrno jezero

  Iskoristite dan i obiđite dve tvrđave na Dunavu, otkrijte kako je izgledao rimski grad Viminacium, uživajte na obali Srebrnog jezera.

  Titovim Plavim vozom do Užičke republike

  Provozajte se najraskošnijim i najpoznatijim vozom, kojim su se nekad vozili predsednik Tito i lideri mnogih zemalja, i upoznajte se s lepotama i istorijom Užica i užičkog kraja. Plavi voz je turistički voz luksuznog tipa korišćen za potrebe nekadašnjeg predsednika SFR Ju- goslavije. Enterijer voza urađen je u stilu art dekoa i posle više od pola veka izgled mu je os- tao nepromenjen. Ovim vozom se vozili mnogi značajni lideri, poznati glumci, umetnici i drugi Titovi prijatelji. Jedina izmena u odnosu na origialnu kompoziciju je ta da voz neće vući ni jedna od lokomotivi “dizelki” već elektrolokomotiva.

  Leto na Kopaoniku

  već od165€

  Pogledaj

  Leto na Paliću

  već od149€

  Pogledaj

  Subotica - Palić - Segedin

  Tragom srpskih vampira

  Uvac i Zlatibor

  Ovčarsko kablarska klisura i Takovo

  Sve lepote Ovčarsko kablarske klisure u jednom danu: pogled na meandre Zapadne Morave, krstarenje katamaranom, poseta manastiru. Uz to i poseta Čačku, brdu Ljubić i Takovu.

  Rimskim putevima duž Dunava

  Pođite rimskim putevima duž čarobnog Dunava i upoznajte se sa srednjovekovnim utvrđenjima i lepotama koje nam ovaj deo Srbije pruža.

  Fruškogorski užitak za celu porodicu

  Otkrijte bisere Srema, uz predivne ukuse i mirise i uživajte sa svojom porodicom i najmilijima u zelenilu, miru i tišni fruškogorskih sela i manastira.

  Fruškogorski užitak za celu porodicu

  Otkrijte bisere Srema, uz predivne ukuse i mirise i uživajte sa svojom porodicom i najmilijima u zelenilu, miru i tišni fruškogorskih sela i manastira.

  Sremska porodična avantura - Sirmijum i Zasavica

  Provedite dan sa decom upoznajući se sa istorijom antičkog grada Sirmijuma, uživajte u čarima Zasavice, upotpunite Vaš dan boravkom u izuzetnom prirodnom okruženju. Deca do 7g. besplatno!

  Dvorci Vojvodine, Carska bara i Belo Blato

  Podjite sa nama na turu na kojoj ćete čuti priču o dvorcima Vojvodine koji su nastajali tokom XVIII i početkom XX veka. Uživajte u prirodi Carkse bare i okusite specijalitete najmultikulturalnijeg sela u Vojvodini.

  Bajka na severu Bačke

  Istražite prelepi dvorac Fantast, uz predah na Palićkom jezeru, upoznajte Suboticu, uživajte u ukusima vina ili se provozajte fijakerom po Kelebiji i priredite sebi nezaboravan dan.

  Romantično gornje Podunavlje

  Krenite s nama na izlet tokom kog ćete posetiti tvrđavu u Baču, doživeti čari Sombora, uživati u misterioznim dunavskim rukavcima i upoznati se s tradicionalnim običajima i kulturom Bačkog Monoštora.

  Putevima istorijskih događaja, dunavskih mitova i legendi

  Upoznajte Sremske Karlovce, uživajte u spokoju dva fruškogorska manastira, okusite vrhunska vina s obronaka Fruške gore i otkrijte skrivene čari Dunava.

  Kosovo i Metohija - Putem crvenih božura

  Otkrijte srpsku dolinu jorgovana i obiđite gotovo sve najznačajnije UNESCO lokalitete na teritoriji Srbije sa Kosovom i Metohijom. Pođimo na putovnje tokom koga ćemo otkriti Kosovo i Metohiju; za srpski živalj – južnu pokrajinu Republike Srbije i kolevku istorije i kulture, za albanski – najmlađu samoopredeljenu evropsku državu . Posetimo neke od bisera UNESKO svetske kulturne baštine, nadahnimo se u viševekovnim centrima duhovnosti i tradicije, saznajmo mnogo o preplitanju i prožimanju tradicija i nasleđa dva velika kulturno-civilizacijska kruga, osetimo čari gastronomskih poslastic. Otkrijmo Kosovo i Metohiju zajedno!

  Putevima Nemanjića - Rađanje kraljevstva - Dolinom jorgovana

  Zasavica, Sirmijum i Fruška gora

  Doživite čari srednjovekovnog manastira Hopovo, uživajte u ukusu i mirisu fruškogorskih vina, upoznajte istoriju antičkog Sirmijuma i otkrijte sve lepote Zasavice, specijalnog rezervata prirode.

  Planinska avantura po NP Tara

  Posetite i doživite Taru, jednu od naših najlepših planina u Srbiji. Netaknuta priroda, jezera, klima, prelepi vidikovci od kojih zastaje dah, su samo neki od razloga zašto treba da posetite ovu planinu. Nudimo Vam priliku da vidite i divite se najvećoj zveri Evrope, mrkom medvedu, u njegovom prirodnom staništu, iz bezbednih čêka na hranilištima Nacionalnog Parka Tara.

  već od115€

  Pogledaj

  Uvac - Pešter - Sjenica

  Provedite svoj idealan odmor u Sjenici. Posetite fascinantni Uvac, doživite Peštersku visoravan, obiđite neke od najznačajnijih sakralnih objekata u ovom delu Srbije i uživajte u prirodi koja Vas okružuje. Ukoliko ste ljubitelj izleta u prirodi, ovo je savršeno mesto za Vas.